top of page
  • Writer's pictureVessy Boneva

Веси Бонева & Yavi написаха химна на "Светлината" пеят с 200 деца на 19 юни



„Ние сме Светлина” така се казва новата песен написана специално за събитието


„Празникът на Светлината“ ,който ще се проведе в София на 19 юни, за да даде нов импулс по пътя на изцелението ни като човешки създания, което да доведе до съвсем нов живот - изпълнен с любов, радост и мир. Това не е утопия, то е бъдеще. Което вярваме, ще дойде в мига, когато се хванем здраво за ръце, срутим стените помежду си, и се оставим на любовта, без да е важно кой път е избрал другия към нея.

– Химн на „Празника на Светлината“ е създадена специално за събитието от

Композиторите: Веси Бонева и YAVI, текст Мария Русева, аранжимент Светлин Къслев, изпълняват Веси Бонева и Явор Велчев заедно с вокална студия „Дъга”. Росица Караджова ще отрази песента със симултантен жестови превод от името на Съюза на глухите в България.


ПРОГРАМА

Кога: 19 юни – от 10 ч. до 22 ч. Къде: София, в градинката до музея на „Земята и хората”

Вход: Свободен „В най-светлия ден”, откриване Ганета Сагова, гл. редактор на Списание 8 Галя Герасимова, Общество „Бяло братство” Милена Иванова, нумеролог

„Айкидо: Хармония, енергия, духовен път“ Христо Михайлов и клуб за бойни изкуства „Имеон” - демонстрация

„Сема – Танцът на небето със Земята“ Музикално изпълнение и урок, състав Ашколсун (Любовта да бъде)

„Тай чи и духовно здраве“ Силви Велев – демонстрация и урок

Eнергийни упражнения и медитация „Светлина, мир и любов” на Гуру Йоги Тан, учение за истината „Махашанти”

„Да балансираме тялото и емоциите, докато седим“

Аctive sitting с Константин и Ива Ковачеви - демонстрация и урок

Happy life Антистрес и медитация с Моника Балаян

„Йога с Пракаш“ Пракаш Чандра Белвал – урок

Нейрографика „Нарисувай мечта” Инеса Попова и Милена Иванова, урок и арттерапия

„Мечтай, пей и твори“ Артцентър „Кърнолски” представя песни на вокална студия „Дъга“ и деца и младежи, лауреати от националния конкурс „Път към славата“.

„Ние сме Светлина” – Химн на „Празника на Светлината“ Композитор Веси Бонева и YAVI, текст Мария Русева, аранжимент Светлин Къслев, изпълняват Веси Бонева и Явор Велчев заедно с вокална студия „Дъга”. Росица Караджова ще отрази песента със симултантен жестови превод от името на Съюза на глухите в България. „България пее“ с Йордан Камджалов и участието на хор „Музикална лаборатория за Човека” Ще пеем всички заедно любими български песни.

Носете си: вода, постелки, удобни дрехи и шапки и добро настроение! Очаквайте скоро точните часове на събитията

Изпратете снимка

За да повдигнем колективната вибрация, ви приканваме да станете част от събитието, независимо къде в страната или в света се намирате. На 19 юни отделете 5 мин., половин или един час, изпълнявайки своята любима духовна практика (молитва, медитация или просто се отдайте на светли мисли за по-добър свят), и се снимайте. Изпратете ни фотографията по имейл (office@ossem.eu), на лично съобщение във фейсбук страницата ни, или във viber (на номер 0898555968).



25 views0 comments
bottom of page