• Vessy Boneva

Веси Бонева е бременнаПевицата Веси Бонева се готви да стане майка. Щастливата новина, че е бременна звездата сподели чрез видеото към новото си парче „Остани“.


В последния кадър от клипа тя поставя ръка върху наедрялото си коремче. А самата певица пише: „Какво да ви споделя, освен че щастието в мен вече е двойно! Животът придоби нов смисъл, всичко тепърва предстои!


Към новия ѝ сингъл „Остани“, когато на фокус се появи наедрялото ѝ коремче. „Какво да ви споделя, освен че щастието в мен вече е двойно! Животът придоби нов смисъл, всичко тепърва предстои! Изключително развълнувана съм, че точно по този начин споделям с всички вас новината, че ще ставам майка! И на таткото, че написа толкова красива и докосваща песен за мен. Явор Велчев, обичам те безкрайно!“, написа Бонева.


Името на Явор Велчев нашумя покрай участието му в „Гласът на България“ през 2017 г.

Живял е 14 години в Белгия, където работи като юрист за корабна компания

Запознава се с Веси след края на нейния емигрантски период във Франция. Излизат на разходка на Витоша и от тогава са неразделни. Месец и половина след първата им среща отлитат за Филипините, където Явор стига до болница заради зловещо нахапване от насекоми. Малко по-късно в Шри Ланка преживяват друга екстремна ситуация – снимайки риби в Индийския океан ги завлича мъртво течение и местните ги спасяват от удавяне. Този тип приключения бързо ги сближават и им доказват, че са един за друг.
0 views0 comments