• Vessy Boneva

Българският код: "Родината" – новият албум на Веси Бонева

Певицата Веси Бонева излиза с пети албум - "Родината". В него са събрани общо 7 песни - 3 авторски парчета, 3 кавъра на "Облаче ле бяло", "Хубава си моя горо" и "Една българска роза", а последната песен е инструментал на стихове на известни български поети.

"Всичко тръгна от песента "Родина". Не се спирам да обикалям по света и да изнасям концерти пред българските общности. Следващата ми идея е да направя албум "Елате си", който да повлияе още повече на хората в чужбина. Българите започват да се събуждат и все повече да се замислят, че трябва да се върнат в родината си", сподели певицата.


За всички песни от новия ѝ албум са използвани фолклорни мотиви, защото "българският код въздейства на духовно ниво".


"Видеото на новата ми песен "Елате си" е снимано в село Проглед в Родопите. Искам да благодаря на кмета на селото Марио Куцинов, който ни разкарваше със своя джип, докато заснемем видеото", уточни Веси Бонева.


Според нея България е енергиен център и тук има много история и изкуство - "точно затова трябва да превърнем страната ни в топ дестинация". Певицата припомни, че през 2019 година Пловдив ще бъде европейска столица на културата - "ще има множество концерти и събития".


Предстои Веси Бонева да представи своя нов албум утре в "Sofia Live Club" от 22:30 часа. Тя допълни, че ще има много изненади и специални гости, а концертът ще е повече от уникален.
0 views0 comments